No niestety plan jak ci pisalem nie przekazalem bo wystopil blad tego co przeslales... i nawet tego nie widzialem na wlasne oczy co tam bylo na tym!!!!!!!Jak myslisz ze to wziolem lub przejolem do siebie to jestes w bledzie!!!! na to wyglada twoja wypowiedz...
Co do obiektow to sa okolice Kuzni raciborskiej a Rudami i niestety info nie pochodzi od Ciebie dlatego masz racje o niczym takim mi nie mowiles.
Co do mojego infa o zakopanych czolgach etc... Swiadek wyglada na goscia raczej bez humoru w przeciwienstwie do mnie

wiec skala prawdopodobienstwa jest bardzo wielka dlaczego?Swiadek ma okolo 80 i podawal mi jeszcze inne info nie zwiazane akurat z wojna a dawniejszymi czasami i odziwo te info znalazlem w internecie!Napewno on sam nie ma ani kompa ani internetu wiec oszustwo wykluczone.Wiadomo takie info w internecie to wiadomo TRAKTORY DO BOJU - Lubomie by w tym miejscu Exloratorzy jak by nie wysadzili to conajmniej zryli jak krety ogrodek

!!!To miejsce zakopania owego sprzetu opisal bardzo dokladnie.Gosciu jeszce przed wojna mieszkal w tym samym miejscu co teraz,a miejsce zakopania po lini prostej to moze ok 700-1.2km od jego domu!
Hmm...cos chyba,zaczynam tu byc spostrzegany jak bajkopisarz
Wiec chlopaki dzialajcie preznie nie bende wam przeszkadzal w dzielnych i malo fikcyjnych artykulach(postach).
GOOD LUCK....