Zapomniany Rybnik - historia miasta • Zobacz wątek - forum - modernizacja
Teraz jest 18 lis 2017, o 14:55

Strefa czasowa: UTC + 2 [ DST ]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 56 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
Nieprzeczytany postNapisane: 29 gru 2012, o 13:23 
Offline
Nadszyszkownik Generalny
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 9 gru 2006, o 02:43
Posty: 2381
Lokalizacja: Katowice
Przez weekend bedizemy modernizowac forum. Dlatego tez moze byc ono nie dostepne lub dziwnie sie zachowywac.

Za niedogodnosci przerpaszamy jednoczesnie prosimy o wpisywanie tutaj zauwazonych problemow


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
Nieprzeczytany postNapisane: 1 sty 2013, o 11:32 
Offline
Generał broni
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 lut 2007, o 21:04
Posty: 3449
Lokalizacja: Rybnik
Problemów nie ma :) jedynie shoutbox'a brak. Aaa i przy okazji bym prosiła (ponownie) o emotikon <brawa>.

_________________
Rybniccy Żydzi

Szuflada Małgosi


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
Nieprzeczytany postNapisane: 1 sty 2013, o 14:10 
Offline
Nadszyszkownik Generalny
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 4 sty 2007, o 00:49
Posty: 3517
Lokalizacja: Rybnik
Jak widać nasz Wielki Elektronik unowocześnił nasze forum. Proszę o zgłaszanie ewentualnych błędów. O polskich znakach wie.


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
Nieprzeczytany postNapisane: 1 sty 2013, o 18:15 
Offline
Generał broni
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 wrz 2009, o 20:22
Posty: 3909
Lokalizacja: Rybnik
nie daje znac o nowych wpisach. na stronie glownej nadal widnieje hawk jako ostatni postujacy.


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
Nieprzeczytany postNapisane: 1 sty 2013, o 22:07 
Offline
Szeregowy

Dołączył(a): 19 wrz 2012, o 00:15
Posty: 47
Lokalizacja: Rybnik
najczęściej czytam forum zaznaczając "nieprzeczytane posty" i następnie "otwórz wszystkie w nowych oknach",niestety,po modernizacji forum,brakuje mi tej funkcji
pozdrawiam w nowym roku


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
Nieprzeczytany postNapisane: 2 sty 2013, o 00:15 
Offline
Generał broni
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 wrz 2009, o 20:22
Posty: 3909
Lokalizacja: Rybnik
posty pisane w tym watku nie sa meldowane na glownej jako nieprzeczytane.


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
Nieprzeczytany postNapisane: 15 sty 2013, o 12:29 
Offline
Szeregowy

Dołączył(a): 27 paź 2012, o 13:05
Posty: 19
Lokalizacja: Swój
bardzo brakuje guzika "oznacz jako przeczytane"


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
Nieprzeczytany postNapisane: 16 sty 2013, o 14:28 
Offline
Generał broni
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 lut 2007, o 21:04
Posty: 3449
Lokalizacja: Rybnik
Mam takie jakieś dziwne wrażenie, że tamto forum było bardziej przyjazne dla usera. Brak mi shot-box'u, oddzielenia (takiego widocznego) wątków przyklejonych, informacji o ilości nowych postów, zmieniających się zdjęć Rybnika... :(

_________________
Rybniccy Żydzi

Szuflada Małgosi


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
Nieprzeczytany postNapisane: 16 sty 2013, o 18:51 
Offline
Nadszyszkownik Generalny
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 4 sty 2007, o 00:49
Posty: 3517
Lokalizacja: Rybnik
To wszystko będzie. Ale po kolei.


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
Nieprzeczytany postNapisane: 17 sty 2013, o 09:37 
Offline
Generał broni
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 lut 2007, o 21:04
Posty: 3449
Lokalizacja: Rybnik
Dobra, już nic nie marudzę :D I tak jestem pełna podziwu za prowadzenie tego.

_________________
Rybniccy Żydzi

Szuflada Małgosi


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Tytuł: Tapatalk
Nieprzeczytany postNapisane: 13 lut 2013, o 01:42 
Offline
Kapral
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 gru 2006, o 22:31
Posty: 112
Lokalizacja: Rybnik
Witam, są jakieś plany aby przystosować forum pod tapatalka ? łatwiej by było przeglądać forum w robocie ;)

_________________
Obrazek Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Tytuł: Re: Tapatalk
Nieprzeczytany postNapisane: 13 lut 2013, o 09:32 
Offline
Nadszyszkownik Generalny
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 9 gru 2006, o 02:43
Posty: 2381
Lokalizacja: Katowice
mozemy. pomyslimy.
sprawdz czy dziala http://test.zapomniany.rybnik.pl/ i prosze zdaj relacje.
ta maszyna jest tylko czasami wlaczona.


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Tytuł: Re: Tapatalk
Nieprzeczytany postNapisane: 13 lut 2013, o 14:53 
Offline
Kapral
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 gru 2006, o 22:31
Posty: 112
Lokalizacja: Rybnik
W tapatalku na iPhona nie można dodać recznie adresu forum tylko przez wyszukiwarke tapatalka a tego adresu wyszukiwarka nie widzi.

_________________
Obrazek Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Tytuł: Re: Tapatalk
Nieprzeczytany postNapisane: 13 lut 2013, o 14:57 
Offline
Nadszyszkownik Generalny
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 4 sty 2007, o 00:49
Posty: 3517
Lokalizacja: Rybnik
Jastrzębiu tu mod do tapatalka - http://www.tapatalk.com/activate_tapata ... ugin=phpbb


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Tytuł: Re: Tapatalk
Nieprzeczytany postNapisane: 13 lut 2013, o 15:03 
Offline
Nadszyszkownik Generalny
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 9 gru 2006, o 02:43
Posty: 2381
Lokalizacja: Katowice
cos dodalem na stronie tap. prosze poszukaj teraz.


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Tytuł: Re: Tapatalk
Nieprzeczytany postNapisane: 13 lut 2013, o 15:04 
Offline
Kapral
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 gru 2006, o 22:31
Posty: 112
Lokalizacja: Rybnik
teraz wyszukiwarka znajduje, zaczynam testować :)))

_________________
Obrazek Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
Nieprzeczytany postNapisane: 14 lut 2013, o 10:48 
Offline
Nadszyszkownik Generalny
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 9 gru 2006, o 02:43
Posty: 2381
Lokalizacja: Katowice
polaczylem watki.
jak wypadly testy?
Pytanie do pozostalych. Kto jeszcze uzywa tapatalk? Potrzebny telefon z androidem/ios-em.

tapatalk to applikacja na telefon ktora ulatwia czytania for internetowych. mozemy doinstalwoac specjalny modul wspierajacy ta aplikacje.
link: http://www.youtube.com/results?search_query=tapatalk


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
Nieprzeczytany postNapisane: 14 lut 2013, o 17:20 
Offline
Generał broni
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 lut 2007, o 21:04
Posty: 3449
Lokalizacja: Rybnik
Nie wiem o czym tu mówicie, ale ja mam telefon z androidem (tak myślę). Czyli samsunga z internetem. Co mam sprawdzić?

_________________
Rybniccy Żydzi

Szuflada Małgosi


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
Nieprzeczytany postNapisane: 15 lut 2013, o 16:05 
Offline
Kapral
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 gru 2006, o 22:31
Posty: 112
Lokalizacja: Rybnik
Testuje tapatalka od dwóch tygodni na tym forum od kilku dni, działa to rewelacyjnie nie trzeba skalowac strony powiększać zmniejszać itd..
Tapatalk dopsowuje forum do rozdzielczości telefonu, nie ma żadnych reklam, w opisie co czytałem przez tapatalka jest potrzebny mniejszy transfer niz przez www.
Dla mnie przeglądanie forum jak się siedzi przed TV czy w robocie jest rewelacyjne.

@_hipcia

jesli chcesz zainstalować tapatalka musisz z telefonu wejśc na Google Play i poszukać aplikacji Tapatalk z tego co widze jest płatna 9.99zł.

_________________
Obrazek Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
Nieprzeczytany postNapisane: 15 lut 2013, o 20:12 
Offline
Generał broni
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 lut 2007, o 21:04
Posty: 3449
Lokalizacja: Rybnik
TolBoy napisał(a):

@_hipcia
jesli chcesz zainstalować tapatalka musisz z telefonu wejśc na Google Play i poszukać aplikacji Tapatalk z tego co widze jest płatna 9.99zł.


Dzięki, ale żadnego Tapa już nie potrzebuję :) Styknie mi to co mam, forum sobie mogę przeglądać, strony inne też. Generalnie wolę większe ekrany i normalną klawiaturę, więc telefon mam tylko do przeglądania np. w trakcie jazdy autem jako pasażer. I to też w jakichś sytuacjach awaryjnych ;-)

_________________
Rybniccy Żydzi

Szuflada Małgosi


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
Nieprzeczytany postNapisane: 16 lut 2013, o 14:35 
Offline
Nadszyszkownik Generalny
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 24 gru 2006, o 18:51
Posty: 4430
Lokalizacja: Wilcza
TolBoy czyli twierdzisz że działa bardzo dobrze?

_________________
>>>> http://picasaweb.google.com/Marcoon85 <<<<
...a ósmego dnia Bóg stworzył bunkry i bunkrowców


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
Nieprzeczytany postNapisane: 16 lut 2013, o 14:40 
Offline
Kapral
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 gru 2006, o 22:31
Posty: 112
Lokalizacja: Rybnik
Gdy serwer jest dostępny to działa bardzo dobrze, nie zauważyłem żadnych bugów.

_________________
Obrazek Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
Nieprzeczytany postNapisane: 16 lut 2013, o 15:04 
Offline
Nadszyszkownik Generalny
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 24 gru 2006, o 18:51
Posty: 4430
Lokalizacja: Wilcza
ok dzieki

_________________
>>>> http://picasaweb.google.com/Marcoon85 <<<<
...a ósmego dnia Bóg stworzył bunkry i bunkrowców


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
Nieprzeczytany postNapisane: 16 lut 2013, o 17:13 
Offline
Nadszyszkownik Generalny
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 9 gru 2006, o 02:43
Posty: 2381
Lokalizacja: Katowice
zainstalowane


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
Nieprzeczytany postNapisane: 17 lut 2013, o 13:11 
Offline
Kapral
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 gru 2006, o 22:31
Posty: 112
Lokalizacja: Rybnik
dzięki

_________________
Obrazek Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 56 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2 [ DST ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL