Zapomniany Rybnik - historia miasta • Zobacz wątek - Ustawienia forum i problemy techniczne
Teraz jest 21 lip 2017, o 15:45

Strefa czasowa: UTC + 2 [ DST ]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 105 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
Nieprzeczytany postNapisane: 3 sty 2013, o 01:06 
Offline
Plutonowy
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 16 kwi 2010, o 12:14
Posty: 356
Lokalizacja: NRW
U mnie wielkie zdziwienie... znikla grafika forum ZR :shock: teraz wyswietla sie standaedowa forum phpbb .
Nikt nic nie pisze wiec to tylko u mnie takie cyrki :?:

_________________
"Dobrze że są jeszcze ludzie po jednej i drugiej stronie Odry którzy rozumieją czym jest Oświęcim ale są też tacy którzy nie rozumieją jak rodzi się taka zbrodnia a nienawiść jest 1 krokiem do niej"


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
Nieprzeczytany postNapisane: 3 sty 2013, o 07:28 
Offline
Nadszyszkownik Generalny
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 9 gru 2006, o 02:43
Posty: 2378
Lokalizacja: Katowice
Strona (jak i forum) dzialaja od 2006 roku. Od dluzszego czasu nosilismy sie z zamiarem zrobienia aktualizacji. Zaczelismy w zeszlym roku od przenosin na nowy serwer.
Poniewaz strona jest prowadzona hobbystycznie a nie w pelnym wymiarze godzin taki proces bedzie trwal nieco dluzej. Obecnie forum dziala i jest zmigrowane na nowy silnik. Pracujemy obecnie nad oprawa gradiczna jak i dodatkowa funkcjonalnoscia forum. W planach mamy rowniez aktualizacje strony. Proces ten moze potrwac nawet kilka miesiecy.
Za niedogodnosci przepraszamy.


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Tytuł: Re: Czolgi
Nieprzeczytany postNapisane: 17 sty 2013, o 18:30 
Offline
Szeregowy

Dołączył(a): 16 paź 2012, o 16:23
Posty: 2
Lokalizacja: warszawa
Jak dodaje się zdjęcie w poście bo za chiny nie mogę dojść ???

_________________
fotel biurowy


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Tytuł: Re: Czolgi
Nieprzeczytany postNapisane: 17 sty 2013, o 18:32 
Offline
Nadszyszkownik Generalny
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 4 sty 2007, o 00:49
Posty: 3497
Lokalizacja: Rybnik
Pod przyciskiem wyślij jest "Dodaj załącznik", i dalej "Wybierz..."


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
Nieprzeczytany postNapisane: 24 sty 2013, o 21:09 
Offline
Generał broni
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 wrz 2009, o 20:22
Posty: 3906
Lokalizacja: Rybnik
brakuje jeszcze przelinkowania na strone.


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
Nieprzeczytany postNapisane: 26 lut 2013, o 13:02 
Offline
Generał broni
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 wrz 2009, o 20:22
Posty: 3906
Lokalizacja: Rybnik
Istnieje mozliwosc zaznaczenia przeczytanrgo postu jako nieprzeczytany? Np. adam wstawil dlugi wpis w dziale "wyzwolenie 1945" i nie mam teraz czasu wiec poczytam kiedy indziej.


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
Nieprzeczytany postNapisane: 26 lut 2013, o 13:24 
Offline
Nadszyszkownik Generalny
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 9 gru 2006, o 02:43
Posty: 2378
Lokalizacja: Katowice
globalnie (nie tylko przy okazji naszego forum) wklejam sobie link do ciekawej strony/postu do kalendarza googlowego z ustawionym powiadomieniem wysylanym na e-mail i godzina powiadomienia. w ten sposob dostaje maila z kalendarza odrazu z linkami ktore moge kliknac.


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
Nieprzeczytany postNapisane: 27 lut 2013, o 17:02 
Offline
Porucznik

Dołączył(a): 4 maja 2011, o 18:37
Posty: 1457
Lokalizacja: rybnik
jak skasować ogłoszenie w :arrow: sprzedam zamienię :)


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
Nieprzeczytany postNapisane: 27 lut 2013, o 17:22 
Offline
Nadszyszkownik Generalny
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 9 gru 2006, o 02:43
Posty: 2378
Lokalizacja: Katowice
janusz napisał(a):
jak skasować ogłoszenie w :arrow: sprzedam zamienię :)

zglosic moderatorowi.. :-)
zrobione


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
Nieprzeczytany postNapisane: 28 lut 2013, o 01:57 
Offline
Porucznik

Dołączył(a): 4 maja 2011, o 18:37
Posty: 1457
Lokalizacja: rybnik
:D :brawo:


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
Nieprzeczytany postNapisane: 5 mar 2013, o 21:04 
Offline
Starszy kapral
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 paź 2009, o 19:39
Posty: 258
Lokalizacja: Knurów
nie mogę wysłać wiadomości pw, wysłałem 6 wiadomości do Alojza i ciagle sa w folderze do wysłania (gdzieś z godzinę już tam lezakują), da sie to naprawić?


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
Nieprzeczytany postNapisane: 5 mar 2013, o 21:37 
Offline
Nadszyszkownik Generalny
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 4 sty 2007, o 00:49
Posty: 3497
Lokalizacja: Rybnik
Rzeczywiście u mnie ten sam problem - tu hawk musi się wypowiedzieć.


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
Nieprzeczytany postNapisane: 5 mar 2013, o 21:38 
Offline
Generał broni
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 wrz 2009, o 20:22
Posty: 3906
Lokalizacja: Rybnik
Wszystko jest ok. Beda jako do wyslania tak dlugo az odbiorca je przeczyta. Adam, dostalem wszystkie.


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
Nieprzeczytany postNapisane: 5 mar 2013, o 21:41 
Offline
Starszy kapral
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 paź 2009, o 19:39
Posty: 258
Lokalizacja: Knurów
i tak sprawa dziwna bo kiedys przechodzily dopiero po usunieciu innyc wiadomosci - myslalem ze skrzynka ma mala pojemnosc ale teraz juz nie mialem czego usunac bo pusta skrzynke mialem


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
Nieprzeczytany postNapisane: 5 mar 2013, o 22:46 
Offline
Nadszyszkownik Generalny
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 9 gru 2006, o 02:43
Posty: 2378
Lokalizacja: Katowice
kiedys mielismy phpbb2 teraz 3


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
Nieprzeczytany postNapisane: 10 gru 2013, o 08:43 
Offline
Porucznik

Dołączył(a): 4 maja 2011, o 18:37
Posty: 1457
Lokalizacja: rybnik
piszę tekst dodaję załącznik i kicha -wyskakuje ,,rozszerzenie jest zablokowane'' -pomocy


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
Nieprzeczytany postNapisane: 10 gru 2013, o 09:19 
Offline
Nadszyszkownik Generalny
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 9 gru 2006, o 02:43
Posty: 2378
Lokalizacja: Katowice
jaki plik dodajesz?


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
Nieprzeczytany postNapisane: 10 gru 2013, o 15:32 
Offline
Porucznik

Dołączył(a): 4 maja 2011, o 18:37
Posty: 1457
Lokalizacja: rybnik
fotografie


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
Nieprzeczytany postNapisane: 4 mar 2014, o 15:06 
Offline
Nadszyszkownik Generalny
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 4 sty 2007, o 00:49
Posty: 3497
Lokalizacja: Rybnik
Coś z eksploratorów hipci nam sypie


Załączniki:
ost.jpg
ost.jpg [ 63.24 KiB | Przeglądane 433 razy ]
Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
Nieprzeczytany postNapisane: 6 mar 2014, o 00:50 
Offline
Generał broni
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 lut 2007, o 21:04
Posty: 3438
Lokalizacja: Rybnik
AFRO napisał(a):
Coś z eksploratorów hipci nam sypie


To jest z forum Mavericka :mrgreen:

_________________
Rybniccy Żydzi

Szuflada Małgosi


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
Nieprzeczytany postNapisane: 6 mar 2014, o 10:51 
Offline
Nadszyszkownik Generalny
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 24 gru 2006, o 18:51
Posty: 4430
Lokalizacja: Wilcza
A to ono jeszcze istnieje? ;)

_________________
>>>> http://picasaweb.google.com/Marcoon85 <<<<
...a ósmego dnia Bóg stworzył bunkry i bunkrowców


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
Nieprzeczytany postNapisane: 6 mar 2014, o 11:21 
Offline
Generał broni
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 lut 2007, o 21:04
Posty: 3438
Lokalizacja: Rybnik
Wczoraj weszłam na nie (dzięki temu co wkleił AFRO) i widziałam, że chyba istnieje.

_________________
Rybniccy Żydzi

Szuflada Małgosi


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
Nieprzeczytany postNapisane: 10 maja 2014, o 18:32 
Offline
Kapral
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 lut 2013, o 21:58
Posty: 162
Lokalizacja: Rybnik
Mam problem z prawidłowym działaniem strony ZR, a mianowicie po wejściu do działu np. Rybnik i następnie po wyjściu z tego działu na stronę główną forum – nie mogę wybrać żadnego innego działu bez wcześniejszego odświeżenia strony. Po prostu te działy nie podświetlają mi się i są nieaktywne. Dodam, że dzieje się tak zarówno na Chromie jak i Operze. Czy możecie coś z tym zrobić lub doradzić, co mam zrobić ze swoimi przeglądarkami, bo nie chcę się przerzucać na explorera. :cry:

_________________
www.rgaw.rybnik.pl


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
Nieprzeczytany postNapisane: 10 maja 2014, o 19:43 
Offline
Kapral
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 8 paź 2010, o 13:39
Posty: 183
Lokalizacja: Manhattan
Na chrome też tak mam i odświeżam, a na firefox problem znika, ale tej przeglądarki używam sporadycznie.

_________________
Galeria Moja gruba "Jankowice" - http://jankowice.net


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
Nieprzeczytany postNapisane: 10 maja 2014, o 20:54 
Offline
Nadszyszkownik Generalny
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 9 gru 2006, o 02:43
Posty: 2378
Lokalizacja: Katowice
faktycznie. cos jest nie tak.
popatrze sie na to.
na chwile obecna moge tylko poradzic otwieranie stron w kolejnych tabkach. i zamykanie ich po przeczytaniu.

dzieki za zgloszenie!


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 105 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2 [ DST ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL