Nazwisko rodem z Rybnika
Re: Nazwisko rodem z Rybnika
Olka Larysza znam. Chcesz mejla? Ma Pub "Stary Rybnik" i restaurację Silesia koło dworca PKP.
- Przewlocka
- Szeregowy
_hipcia pisze:Olka Larysza znam. Chcesz mejla? Ma Pub "Stary Rybnik" i restaurację Silesia koło dworca PKP.
Kurka, jasne, że chcę Mam nadzieję, że odpowie
To posyłam Ci na PM. Uprzedzę, go, że szukasz kontaktu w sprawach rodzinnych
- Przewlocka
- Szeregowy
_hipcia pisze:To posyłam Ci na PM. Uprzedzę, go, że szukasz kontaktu w sprawach rodzinnych
Bardzo dziękuję Sam do mnie pierwszy napisał. Mam nadzieję, że wszystko się nam ułoży i może kiedyś uda mi się odnowić kontakty z rodziną w Rybniku
Wielkie dzięki wszystkim za pomoc
- Przewlocka
- Szeregowy
Chciałabym Wam serdecznie podziękować za okazaną rok temu pomoc. Udało mi się odnaleźć część mojej rodziny w Rybniku i wkrótce czeka nas spotkanie. Chciałabym też co nieco zwiedzić w Rybniku, ale mam bardzo mało czasu. Co możecie polecić?
To fajnie, że się spotkasz z rodziną Myślę, że pokażą Ci to co w Rybniku jest fajne, czyli całe miasto
Po co tam pojedziesz?? Zobacz se tu i z glowy
http://vod.tvp.pl/audycje/wiedza/nie-ma ... k/15547758
http://vod.tvp.pl/audycje/wiedza/nie-ma ... k/15547758
Fajnie, że udało Ci się nawiązać kontakt z rodziną. A przede wszystkim, że będziecie chcieli się spotkać.
Powodzenia w dalszych poszukiwaniach.
Powodzenia w dalszych poszukiwaniach.
W imieniu Pani Lidii Białeckiej mamy przyjemność zaprosić Państwa już w sobotę 25.11 o godz. 12.00 na „Zabawę u Franciszka Dziury”, czyli otwarcie podwórka przy ul. Powstańców Śl. 23, będące częścią inicjatywy "Historia pewnego podwórka”, realizowanej w ramach projektu „Śródmieście reWITA – włącz się!”
W programie minikoncert "Zawiało Retro Projekt", opowieści o historii Śródmieścia, murale autorstwa p. Kazimiery Drewniok
W programie minikoncert "Zawiało Retro Projekt", opowieści o historii Śródmieścia, murale autorstwa p. Kazimiery Drewniok
"Żyjemy po to, by inni mogli żyć"!
Jesli jeszcze tu Pani zaglada, proszę o kontakt