Nowi uzytkownicy
- balkantone
- Kapral
- Kontakt:
Re: Nowi uzytkownicy
Tak jest Kapitanie . Mój zespół jest gotowy do działania. Bez odbioru.
- Przewlocka
- Szeregowy
Witam
Ja też jestem nowa Serdecznie witam
Monika
Ja też jestem nowa Serdecznie witam
Monika
- woytas
- Nadszyszkownik Generalny
- Kontakt:
witamy
Księga Ezechiela: 25,17. "Ścieżka sprawiedliwych wiedzie przez nieprawości samolubnych i tyranię złych ludzi. Błogosławiony ten, co w imię miłosierdzia i dobrej woli prowadzi słabych doliną ciemności, bo on jest stróżem brata swego i znalazcą zagubionych dziatek. I dokonam srogiej pomsty w zapalczywym gniewie, na tych, którzy chcą zatruć i zniszczyć moich braci; i poznasz, że Ja jestem Pan, gdy wywrę na tobie swoją zemstę". BAAM! BAAM! BAAM!
- CRAZY !!!!!!
- Sierżant
Witam Forumowiczów
Jestem nowy w tej okolicy czy przyjmiecie mnie do swojego grona ?
Jestem nowy w tej okolicy czy przyjmiecie mnie do swojego grona ?
,,W pierwszym odruchu Jakub postanowił go zastrzelić, ale przypomniał sobie, że stoi ciągle przed teatrem. Kultura musi być... Dlatego zamiast rewolweru wyjął z kieszeni granat.'' Andrzej Pilipiuk
Witaj Seba!!
Witaj Wędrowyczu.
!!! Ja już od kilku lat jestem na forum, a jeszcze się tak oficjalnie nie przywitałem - a zatem witajcie
Osobiście poznaliśmy się z kolegą Marcoonem no i czasem widuję Hipcię, ale jako że "nie było nam dane" no to się nie kłaniamy
W razie "w" służę wiedzą i doświadczeniem inżynierskim w zakresie budownictwa, a "pasjonactwo" mam głównie motoryzacyjne... i rybnickie oczywiście
Osobiście poznaliśmy się z kolegą Marcoonem no i czasem widuję Hipcię, ale jako że "nie było nam dane" no to się nie kłaniamy
W razie "w" służę wiedzą i doświadczeniem inżynierskim w zakresie budownictwa, a "pasjonactwo" mam głównie motoryzacyjne... i rybnickie oczywiście
- MarcooN
- Kontakt:
I całą bibliotekę fajnych książek
>>>> http://picasaweb.google.com/Marcoon85 <<<<
...a ósmego dnia Bóg stworzył bunkry i bunkrowców
...a ósmego dnia Bóg stworzył bunkry i bunkrowców
To czas by się zacząć kłaniać Ujawnij się jakośMacioBA pisze: Osobiście poznaliśmy się z kolegą Marcoonem no i czasem widuję Hipcię, ale jako że "nie było nam dane" no to się nie kłaniamy
Marcoon już przejął sporą część tej mojej biblioteki za co mu serdecznie dziękuję
Taaak, oj tak, zbieram się z obecnością na jakimś spotkaniu już od dłuższego czasu... i obiecuję, że w końcu się uda
Taaak, oj tak, zbieram się z obecnością na jakimś spotkaniu już od dłuższego czasu... i obiecuję, że w końcu się uda
- woytas
- Kontakt:
Witamy witamy
Księga Ezechiela: 25,17. "Ścieżka sprawiedliwych wiedzie przez nieprawości samolubnych i tyranię złych ludzi. Błogosławiony ten, co w imię miłosierdzia i dobrej woli prowadzi słabych doliną ciemności, bo on jest stróżem brata swego i znalazcą zagubionych dziatek. I dokonam srogiej pomsty w zapalczywym gniewie, na tych, którzy chcą zatruć i zniszczyć moich braci; i poznasz, że Ja jestem Pan, gdy wywrę na tobie swoją zemstę". BAAM! BAAM! BAAM!
Witam,
Mieszkam co prawda w Jastrzębiu ale od dobrych paru lat pracuję w Rybniku. Rybnik kocham, interesuje mnie jego historia . Mam nadzieję że już nie długo zamieszkam w Rybniku
Mieszkam co prawda w Jastrzębiu ale od dobrych paru lat pracuję w Rybniku. Rybnik kocham, interesuje mnie jego historia . Mam nadzieję że już nie długo zamieszkam w Rybniku
Witaj Gabcia Jesli interesuje Cie historia Rybnika to lepiej nie moglas trafic