80 rocznica wybuchy II wojny światowej
80 rocznica wybuchy II wojny światowej
Henryk Postawka zaproponował dziś pomysł aby w rocznice wybuchu wojny wykonać rekonstrukcję historyczną prowokacji w Stodołach. Co o tym myślicie? Macie pomysł jak to zorganizować?
- woytas
- Nadszyszkownik Generalny
- Kontakt:
Re: 80 rocznica wybuchy II wojny światowej
Pomysł świetny. Tylko trzeba dużo ludzi do tego
Księga Ezechiela: 25,17. "Ścieżka sprawiedliwych wiedzie przez nieprawości samolubnych i tyranię złych ludzi. Błogosławiony ten, co w imię miłosierdzia i dobrej woli prowadzi słabych doliną ciemności, bo on jest stróżem brata swego i znalazcą zagubionych dziatek. I dokonam srogiej pomsty w zapalczywym gniewie, na tych, którzy chcą zatruć i zniszczyć moich braci; i poznasz, że Ja jestem Pan, gdy wywrę na tobie swoją zemstę". BAAM! BAAM! BAAM!
Może sam pomysłodawca ma jakiś pomysł. Jeżeli impreza ma odbyć się 1 września to zawodowi rekonstruktorzy będą w tym czasie rozrywani. Na pewno dobre pomysły w tym zakresie może mieć Klaus. Ja jestem do dyspozycji.
"Żyjemy po to, by inni mogli żyć"!
Pomysł to jedno. Kto to zasponsoruje, kto będzie załatwiać zgody, przygotowywać plan rekonstrukcji? Kto załatwi wszystko co niezbędne do takiej imprezy. Do tego trzeba zgranej ekipy, a my ostatnio nie potrafiliśmy się spotkać na godzinę
Jestem Adrian - Mój blog
- MarcooN
- Nadszyszkownik Generalny
- Kontakt:
Dzięki ale nie pisze się na to. Pozdro
>>>> http://picasaweb.google.com/Marcoon85 <<<<
...a ósmego dnia Bóg stworzył bunkry i bunkrowców
...a ósmego dnia Bóg stworzył bunkry i bunkrowców
Z tego co wiem to dwa lata temu już taki pomysł był.Radny dzielnicy chciał taką rekonstrukcje zorganizować ale nic z tego nie wyszło z powodów organizacyjnych krótko ujmując.Chodziło min. o miejsce takiej imprezy i różnice poglądów politycznych.
Inicjatywa fajna i jest za tym.
Inicjatywa fajna i jest za tym.