Poligon Wielopole/Paruszowiec
Poligon Wielopole/Paruszowiec
Pozostałości po poligonie w lasach wielopolskich. Macie tam coś więcej namierzone?
- woytas
- Nadszyszkownik Generalny
- Kontakt:
Re: Poligon Wielopole/Paruszowiec
Znaczy magazyny....
Bida
Bida
Księga Ezechiela: 25,17. "Ścieżka sprawiedliwych wiedzie przez nieprawości samolubnych i tyranię złych ludzi. Błogosławiony ten, co w imię miłosierdzia i dobrej woli prowadzi słabych doliną ciemności, bo on jest stróżem brata swego i znalazcą zagubionych dziatek. I dokonam srogiej pomsty w zapalczywym gniewie, na tych, którzy chcą zatruć i zniszczyć moich braci; i poznasz, że Ja jestem Pan, gdy wywrę na tobie swoją zemstę". BAAM! BAAM! BAAM!
Inaczej ,,prochownia '' -moje tereny grzybiarskie
Właśnie dziś tam byłem na spacerze.Obiekty ogólnie w dobrym stanie oprócz tej wartowni przy bramie wjazdowej. Tylko brak informacji w którym roku te obiekty powstały.
- woytas
- Nadszyszkownik Generalny
- Kontakt:
Magazyny w roku 1959
Księga Ezechiela: 25,17. "Ścieżka sprawiedliwych wiedzie przez nieprawości samolubnych i tyranię złych ludzi. Błogosławiony ten, co w imię miłosierdzia i dobrej woli prowadzi słabych doliną ciemności, bo on jest stróżem brata swego i znalazcą zagubionych dziatek. I dokonam srogiej pomsty w zapalczywym gniewie, na tych, którzy chcą zatruć i zniszczyć moich braci; i poznasz, że Ja jestem Pan, gdy wywrę na tobie swoją zemstę". BAAM! BAAM! BAAM!