U mnie wielkie zdziwienie... znikla grafika forum ZR teraz wyswietla sie standaedowa forum phpbb .
Nikt nic nie pisze wiec to tylko u mnie takie cyrki
"Dobrze że są jeszcze ludzie po jednej i drugiej stronie Odry którzy rozumieją czym jest Oświęcim ale są też tacy którzy nie rozumieją jak rodzi się taka zbrodnia a nienawiść jest 1 krokiem do niej"
Strona (jak i forum) dzialaja od 2006 roku. Od dluzszego czasu nosilismy sie z zamiarem zrobienia aktualizacji. Zaczelismy w zeszlym roku od przenosin na nowy serwer.
Poniewaz strona jest prowadzona hobbystycznie a nie w pelnym wymiarze godzin taki proces bedzie trwal nieco dluzej. Obecnie forum dziala i jest zmigrowane na nowy silnik. Pracujemy obecnie nad oprawa gradiczna jak i dodatkowa funkcjonalnoscia forum. W planach mamy rowniez aktualizacje strony. Proces ten moze potrwac nawet kilka miesiecy.
Za niedogodnosci przepraszamy.
Istnieje mozliwosc zaznaczenia przeczytanrgo postu jako nieprzeczytany? Np. adam wstawil dlugi wpis w dziale "wyzwolenie 1945" i nie mam teraz czasu wiec poczytam kiedy indziej.
globalnie (nie tylko przy okazji naszego forum) wklejam sobie link do ciekawej strony/postu do kalendarza googlowego z ustawionym powiadomieniem wysylanym na e-mail i godzina powiadomienia. w ten sposob dostaje maila z kalendarza odrazu z linkami ktore moge kliknac.
nie mogę wysłać wiadomości pw, wysłałem 6 wiadomości do Alojza i ciagle sa w folderze do wysłania (gdzieś z godzinę już tam lezakują), da sie to naprawić?
i tak sprawa dziwna bo kiedys przechodzily dopiero po usunieciu innyc wiadomosci - myslalem ze skrzynka ma mala pojemnosc ale teraz juz nie mialem czego usunac bo pusta skrzynke mialem
Mam problem z prawidłowym działaniem strony ZR, a mianowicie po wejściu do działu np. Rybnik i następnie po wyjściu z tego działu na stronę główną forum – nie mogę wybrać żadnego innego działu bez wcześniejszego odświeżenia strony. Po prostu te działy nie podświetlają mi się i są nieaktywne. Dodam, że dzieje się tak zarówno na Chromie jak i Operze. Czy możecie coś z tym zrobić lub doradzić, co mam zrobić ze swoimi przeglądarkami, bo nie chcę się przerzucać na explorera.
faktycznie. cos jest nie tak.
popatrze sie na to.
na chwile obecna moge tylko poradzic otwieranie stron w kolejnych tabkach. i zamykanie ich po przeczytaniu.