Koniec wojny - otwórzmy schron!
Ja też zabiorę trochę muzyki - bardziej skocznej, zza oceanu i wezmę discman'a jakby co. Zrobiłem już zdjęcia i opisy, oraz znaki kierujące na schron - ale nie za duże...
"Anyone who has ever looked into the glazed eyes of a soldier dying on the battlefield will think hard before starting a war" Otto Von Bismark
- woytas
- Nadszyszkownik Generalny
- Kontakt:
do niedawna byly jeszcze te z wrzesnia :>
Księga Ezechiela: 25,17. "Ścieżka sprawiedliwych wiedzie przez nieprawości samolubnych i tyranię złych ludzi. Błogosławiony ten, co w imię miłosierdzia i dobrej woli prowadzi słabych doliną ciemności, bo on jest stróżem brata swego i znalazcą zagubionych dziatek. I dokonam srogiej pomsty w zapalczywym gniewie, na tych, którzy chcą zatruć i zniszczyć moich braci; i poznasz, że Ja jestem Pan, gdy wywrę na tobie swoją zemstę". BAAM! BAAM! BAAM!
- woytas
- Kontakt:
tylko ludzi troche malo
Księga Ezechiela: 25,17. "Ścieżka sprawiedliwych wiedzie przez nieprawości samolubnych i tyranię złych ludzi. Błogosławiony ten, co w imię miłosierdzia i dobrej woli prowadzi słabych doliną ciemności, bo on jest stróżem brata swego i znalazcą zagubionych dziatek. I dokonam srogiej pomsty w zapalczywym gniewie, na tych, którzy chcą zatruć i zniszczyć moich braci; i poznasz, że Ja jestem Pan, gdy wywrę na tobie swoją zemstę". BAAM! BAAM! BAAM!
- MarcooN
- Kontakt:
bylo bardzo dobrze!
>>>> http://picasaweb.google.com/Marcoon85 <<<<
...a ósmego dnia Bóg stworzył bunkry i bunkrowców
- MarcooN
- Kontakt:
a teraz perełka...szczęśliwa rodzina
Ostatnio zmieniony 8 maja 2010, o 19:30 przez MarcooN, łącznie zmieniany 1 raz.
>>>> http://picasaweb.google.com/Marcoon85 <<<<
Ostatnio zmieniony 8 maja 2010, o 21:38 przez olo, łącznie zmieniany 1 raz.
Lecę już ze zdjęciami, choć moje to w zasadzie jedynie z przygotowań.
Lachony z Markiem w akcji
Przyjechał wódz naczelny w kapelindrze
Postawił zaraz lachony do pionu
Przyjechało ucho na świat, czyli radio Szymona
Chodzą słuchy, że Marek ma otwierać firmę pod nazwą "Dekoracje na weselach i komuniach"
Wprawdzie na razie jeszcze udaje wojaka, w dodatku jankeskiego, to jednak już tworzy takie dzieła:
Nie wiem, czy i wystawa w szparze/oknie schronu nie jest przypadkiem jego twórczością... Jeśli tak, to widzę, że firma będzie prosperować
Tu chłopaki wyciągają skarby ze starej walizy
GOŚĆ!! Serio, w dodatku ten gość to stały bywalec dni otwartych
To zdjęcie jest urocze, bo i urocza była mała sanitariuszka Agusia O czarnowłosej lejtnantówce nie wspomnę bo to krasawica nad krasawicami
Reszta społeczności rekonstrukcyjnej. Ciekawe, czy już ktoś napisał jakąś pracę doktorską
z socjologii na temat takich powaleńców
W dodatku powaleńców, którzy są głodomorami
Myślę, że impreza była udana, choć średnio odwiedzana.
Lachony z Markiem w akcji
Przyjechał wódz naczelny w kapelindrze
Postawił zaraz lachony do pionu
Przyjechało ucho na świat, czyli radio Szymona
Chodzą słuchy, że Marek ma otwierać firmę pod nazwą "Dekoracje na weselach i komuniach"
Wprawdzie na razie jeszcze udaje wojaka, w dodatku jankeskiego, to jednak już tworzy takie dzieła:
Nie wiem, czy i wystawa w szparze/oknie schronu nie jest przypadkiem jego twórczością... Jeśli tak, to widzę, że firma będzie prosperować
Tu chłopaki wyciągają skarby ze starej walizy
GOŚĆ!! Serio, w dodatku ten gość to stały bywalec dni otwartych
To zdjęcie jest urocze, bo i urocza była mała sanitariuszka Agusia O czarnowłosej lejtnantówce nie wspomnę bo to krasawica nad krasawicami
Reszta społeczności rekonstrukcyjnej. Ciekawe, czy już ktoś napisał jakąś pracę doktorską
z socjologii na temat takich powaleńców
W dodatku powaleńców, którzy są głodomorami
Myślę, że impreza była udana, choć średnio odwiedzana.
Fajne foty. Pogoda dopisala. Malo ludzi? Mysle ze akcja promocyjna ruszyla zbyt pozno. Ta mikroskopijna wzmianka na rybnik.com.pl uszla uwadze. Ostatnio przy tej informacji bylo wiele komentarzy. Gdyby nie link tu na forum nigdy bym tego nie znalazl. Moze nastepnym razem kilku rekonstruktorow pokazaloby sie na rynku dzien wczesniej przy plakacie reklamujacym otwarcie schronu?